.

Комплети за поправка на мастер цилиндер на елементи

Комплети за поправка на мастер цилиндер на елементи

DEN 3.33

Од стока
Во магацинот

Повеќе од еден век, Рејбестос е светски познат за делови од сопирачките кои се иновативни, сигурни и безбедни, што нè прави глобален лидер во автомобилскиот центар. Со историја на брендот што датира од 1902 година, Рејбестос обезбедува искуство, останување моќ и бренд на кој можете да му верувате. Нашиот посветен тим на квалитетни инженери работи неуморно за да обезбеди секој производ што го дизајнираме, вклучително и триење, ротори, тапани, дебеломер, склопови на центри и хидраулика, натпревари или ја надминува формата ОЕ. Инженерски за да се исполнат издржливоста и сигурноста во екстремни услови. Обезбедува безбедни перформанси без протекување. Направени од висококвалитетни материјали. Нуди голема отпорност и долготрајна издржливост.

Детални спецификации