.

КОЖАРСТВО ДГ Девалт 5 Рампа Работен Појас

КОЖАРСТВО ДГ Девалт 5 Рампа Работен Појас

DEN 2.67

Од стока
Во магацинот

Dewalt, 5", Обложен Тежок Работен Појас, Обложена Ткаенина Dri-Lex Помага Да Се Задржи Топлината И Влагата Подалеку Од Вашето Тело, Интегрална Лента За Материјал Од Јамка Дел Од Системот За Прицврстување Што Помага Безбедно Да Се Одржат Координираните Торбички Поддржани Со Кука, Издржлив 2" Веб-Појас Со Брава Со Ролери Со Двоен Јазик Помага Да Се Стабилизира Ременот, Лесно Прилагодлив За Да Одговара На Големината На Половината 29" До 46". Обложената Дри-Лекс Ткаенина Помага Да Се Задржи Топлината И Влагата Подалеку Од Вашето Тело.

Детални спецификации