.

Премиер Пијано Курс: Премиерот Пијано Курс Алфред, Книга 5: Корелирани Стандард Репертоар

Премиер Пијано Курс: Премиерот Пијано Курс Алфред, Книга 5: Корелирани Стандард Репертоар

DEN 150.56

Од стока
Во магацинот

Премиер Пијано Курс Ремек-Дела книга 5 вклучува стандарден репертоар од четирите стилски периоди за зајакнување на концептите воведени во Лекцијата книга 5. Освен Џез Трубите, парчињата се во првобитната форма и не се адаптирани. Динамиката, фразирањето, прстите и педалата се уредувачки во некои селекции. Уредниците додадоа и наслови на парчиња без наслов. Вештините за изведба и музичкото разбирање се подобруваат преку Предлози За Премиер Изведувач. Студентите ќе уживаат во изведувањето на овие парчиња за семејството и пријателите на свечен рецитал или во посебни прилики. Премиер Пијано Курс : Премиерот Пијано Курс Алфред, Книга 5 : Корелирани Стандард Репертоар (Други).

Детални спецификации