.

Духови Пластични Кукли За Гнездење

Духови Пластични Кукли За Гнездење

DEN 3855.52

Од стока
Во магацинот

Најголемите Пара-Психолози во светот сега се достапни во овој колекционерски сет За Кукли за Гнездење. Секој сет вклучува шест пластични кукли кои се натрупуваат едни во други со големина од 1,25" до 4,5" високи. Сите четири класични Духовници се тука; Венкман, Стенц, Шпенглер и Зедемор. Овој специјален сет, исто така, вклучува Џиновски Престој Пафт Бел Слез Човек, и бонус транспарентен Потенок! Куклите се со големина од 1,25" до 4,5" високи.

Детални спецификации