.

Аеросмит-Аеросмит-Најголеми Хитови Лп-Винил

Аеросмит-Аеросмит-Најголеми Хитови Лп-Винил

DEN 0.67

Од стока
Во магацинот

Аеросмит - "Најголеми Хитови" - КРАЈНИТЕ НАЈГОЛЕМИ ХИТОВИ КОИ СЛАВАТ 50 ГОДИНИ АЕРОСМИТ! 10 песни кои ја опфаќаат својата петдецениска кариера на стандардна тежина црн винил (1 ЛП). Одликувајќи се "Сонувај," "Оди На Овој Начин," ""Слатка Емоција," ""Луд," "Плаче", " "не Сакам Да Пропуштам Ништо" и многу повеќе!Албум Песнидиск 1 : 1. Сон на2. Слатка Емоција3. Прошетај Навој4. Песна за вода/Џени Има Пиштол5. Крииндиск 2 : 1. Живејте На Работ 2. Друже (Изгледа Како Дама)3. Партал Кукла [Живеат]4. Луди5. Не Сакам Да Пропуштам Ништо Аеросмит-Аеросмит-Најголеми Хитови ЛП-Винил.

Детални спецификации