.

Ориентален Мебел фт. Висок Јасен Екран Бело-Панел

Ориентален Мебел фт. Висок Јасен Екран Бело-Панел

DEN 479.84

Од стока
Во магацинот

Овој целосно јасен, проѕирен екран висок два метри е генијална, но едноставна идеја за денешните потреби. Тој е во состојба да се исчисти и стерилизира, изработен од практично неуништлив лесен акрилик и обезбедува растојание помеѓу работната површина, а притоа не ја ограничува визуелната интеракција. Ова не е медицински уред и не е наменет да го запре ширењето на некоја болест. Целосно исчистете го проѕирниот екран. Лесно исчистете и стерилизирајте. Обезбедете одвојување без блокирање на погледот.

Детални спецификации