.

Комплет За Затегнување на Жица за ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ Г3958762

Комплет За Затегнување на Жица за ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ Г3958762

DEN 1839.20

Од стока
Во магацинот

Ова Предупредува Индустрии Затегнувачот На Кабелот За Винч од типот плоча спречува заплеткување на кабелот при слободно калење. Спречува заплеткување на жичаното јаже при слободно калење; помага при еднообразно калење на жичаното јаже. Дизајниран за брза и лесна инсталација. За сите индустриски макари со Тапан од 10 инчи.

Детални спецификации