.

Стен Гец-Омнибук: За Ц Инструменти

Стен Гец-Омнибук: За Ц Инструменти

DEN 388.32

Од стока
Во магацинот

За неодреден Инструмент Во Ц, со акорд симболи; транскрибирани од саксофонски соло снимени Од Стен Гец. (Џез Транскрипции). 54 гец песни препишани токму од неговите снимени сола. Вклучува : Сите Работи Што Сте * Есенски Лисја * Отскокнување На Били (Отскокнување На Бил) * Сино Небо * Дојдете Дожд Или Дојдете Сјај * Кон Алма * Десафинадо * Функалеро * Гарота Де Ипанема * Се Сеќавам На Тебе * Ноќ И Ден * Ноќ Во Тунис * Една Белешка Самба (Самба Де Роса Нота Така) * Пени Од Небото * Тивки Ноќи На Тивки Ѕвезди (Корковадо) * Стела со Ѕвездена Светлина * Начинот На Кој Изгледате Вечерва * Каде Или Кога * Апартман За Птици * И Многу Повеќе. Вклучува и биографија На Гец. Спирала-врзани. Стен Гец-Омнибук : За Ц инструменти.

Детални спецификации