.

Солиден Гребен 11826. Замена На Рачката На Вратата

Солиден Гребен 11826. Замена На Рачката На Вратата

DEN 383.20

Од стока
Во магацинот

Ремен За Проверка На Вратата - Ремен За Замена На Вратата/Рачка - Ремен За Замена На Вратата/Рачка-Пар-Црн. Карактеристики : Цврста Најлонска Мрежа. Лесна Рачка За Држење. Вклучува Специјална Алатка За Монтирање. Инсталира Директно Во Фабричките Позиции За Монтирање. Ограничена 5 Годишна Гаранција. Солиден Гребен Надвор Од Патот Производи е возбудлив нов бренд развиен за да обезбеди квалитетни и функционални џип додатоци за растечкиот џип резервен пазар. Создаден од посветен тим на професионалци за производство на автомобилски резервни пазари со над 35 години комбинирано искуство во индустријата, производната линија На солиден Гребен ќе нагласи висококвалитетни делови за Џип по прифатлива цена. Како Поделба НА ОМИКС-АДА, лидер во заменски делови за џип возила, педигре На Солиден Гребен е добро воспоставен на пазарот. Солиден Гребен создаде над 500 производи кои се прилагодени дизајнирани да одговараат на возила Со Џипови и уште повеќе се во гасоводот. Цврста Најлонска Мрежа. Лесна Рачка За Држење. Вклучува Специјална Алатка За Монтирање. Инсталира Директно Во Фабричките Позиции За Монтирање. Ограничена 5 Годишна Гаранција. Надградете ги и заменете ги фабричките рачки на тврдите врати со цврста најлонска мрежа и лесна рачка за држење. Инсталирањето е лесно и ги користи фабричките локации за монтирање. Добијте нов изглед и подобар стисок од вашата оригинална опрема. Моделот 97-06 вклучува специјална алатка за монтирање за да се олесни инсталацијата. Спакувани во парови. Солиден Гребен Надвор Од Патот Производи е возбудлив нов бренд развиен за да обезбеди квалитетни и функционални џип додатоци за растечкиот џип резервен пазар. Создаден од посветен тим на професионалци за производство на автомобилски резервни пазари со над 35 години комбинирано искуство во индустријата, производната линија На солиден Гребен ќе нагласи висококвалитетни делови за Џип по прифатлива цена. Како Поделба НА ОМИКС-АДА, лидер во заменски делови за џип возила, педигрето На Солиден Гребен е добро воспоставено на пазарот. Солиден Гребен создаде над 500 производи кои се прилагодени дизајнирани да одговараат на возила Со Џипови и уште повеќе се во гасоводот. Одговара Изберете : 1997-2006 ЏИП WRANGLER / TJ и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите.

Детални спецификации