.

Кларкс Жените Бриз Небото Црно

Кларкс Жените Бриз Небото Црно

DEN 2.00

Од стока
Во магацинот

Текстилна обвивка за затворање на горниот дел од горниот дел од текстилната постава отстранлива амортизирана гумена надворешна тежина отпорна На лизгање : n/a, врз основа на големината n/a. Тежината одразува една единствена ставка, а не Пар Кларкс Жените Ветре Небото Црно.

Детални спецификации