.

Шимано Кларус челик за кастинг шипка

Шимано Кларус челик за кастинг шипка

DEN 3.00

Од стока
Во магацинот

Сите ја знаеме и ја сакаме серијата Clarus и ќе ја сакате уште повеќе. Воведуваме целосно ширење на лосос и челични шипки што ги бараат сериозните риболовци. Користевме некои од најдобрите придонеси за рибар и дилер при создавање на овие прачки и сите тие се горди на она што е изградено и така ќе. Некои од клучните карактеристики би биле ново дизајнираните седишта на ролна, рачки од плута од одделение-А и надградба во празно одење на IM-8, што ќе биде полесно и почувствително, што ќе ви помогне да фатите повеќе риби. Шимано Кларус челик за кастинг шипка : Мора да имате додаток на вашите резерви за риболов. ИМ-8 графитна конструкција. Упатства за алуминиумски оксид на Фуџи. Сопствено седиште на ролна. Рачка со плута.

Детални спецификации