.

Начин да го прославите ножот за играчки за GID

Начин да го прославите ножот за играчки за GID

DEN 383.84

Од стока
Во магацинот

Залутајте околу вашето соседство или во вашиот дом како плашлив натприроден спектар со вклучување на сјајот на Ноќта на вештерките во темна играчка нож до вашата застрашувачка облека. Пронајдете се себеси обвиткани во сенки со единствениот видлив дел од вас да бидете најмногу заканувачки дел од вашиот ансамбл за Ноќта на вештерките. Овој нож има пластична градба за безбедност и е фалсификуван со дух на Ноќта на вештерките што започнува во рачката на изработениот скелет и завршува со блескавото сечило. Наполнете го сечилото во светлината на вашиот дом пред да излезете надвор за да започнете со сопствен страв-фест на ноќта на Ноќта на вештерките додека го имате вашиот сјај-во-темно нож. Чувајте го ловот на бонбони безбеден, но совршено заканувачки кога го искористувате сјајот на Ноќта на вештерките во темна играчка нож. Начин да се слави сјајот во темна играчка нож. Пластичната градба ја обезбедува вашата безбедност, како и оние околу вас. Достапни 3 разновидни стилови : Нож на готвачот, нож за боење и Клејвер. Единствено изработена рачка на скелетот. Сјај во темното сечило. Сјај светло на сечилото пред да го извади во ноќта со вас за да ја доживеете блескавата моќ.

Детални спецификации