.

Minecraft Creator Series Camp Enderwood Checked Slacks Action Figure и додатоци, скала од 3,25 во

Minecraft Creator Series Camp Enderwood Checked Slacks Action Figure и додатоци, скала од 3,25 во

DEN 447.84

Од стока
Во магацинот

Бројките на сериите на креаторот се повторно создадени на необичните дигитални карактери што се наоѓаат во новата возбудлива мапа на Minecraft Camp Enderwood DLC. Секоја 3,25-инчен CAMP Enderwood Action Action има пет додатоци. Разменете ги и реагирајте ги возбудливите активности во кампот и авантурите. Секоја слика вклучува 2 DLC кодови! 1 За мапа на кампот Ендервуд DLC и друга за ексклузивни играчи на додатоци во игра во игра, играчи не можат да најдат на друго место! Креирај и прилагодете со бројките за акција на камперот „Камп Ендервуд“ од серијалот за креатори на Minecraft!. Секоја камперска фигура на камперот со 3,25 инчи од 3,25 инчи доаѓа со 5 додатоци за да се мешаат и да се совпаѓаат за повеќе погледи!. Додатоците работат со скоро сите други бројки на Minecraft 3.25 инчи!. Бројките имаат подвижни споеви, така што навивачите на Minecraft можат да ги позираат за акција и игра со раскажување приказни!. Посетете ја мапата на Camp Enderwood DLC на Minecraft Marketplace. Запознајте ги сите видови кампери за истражување и авантури!. Секоја бројка доаѓа со 2 DLC кодови-1 за мапа на Camp Enderwood DLC и 1 за ексклузивна и уникатна ставка за додатоци за креатори на знаци во игра! Прави одличен подарок за играчи и обожаватели на видео-игри кои сакаат авантура и истражување, на возраст од 6 години и нагоре, кои ќе сакаат да ги соберат сите!

Детални спецификации