.

Sumas Media Car Rearview System, SMC-Combo Dual-Exe

Sumas Media Car Rearview System, SMC-Combo Dual-Exe

DEN 1.33

Од стока
Во магацинот

Системот за репродукција на автомобили Sumas Media (SMC-Dual/EX) ви овозможува да внимавате што се случува зад вас во автомобилот или околу вашиот автомобил. Безбедно следете ги вашите деца или вашето бебе на задното седиште додека возите. Плус, можете да направите повеќе отколку само да ги гледате децата; Можете исто така да добиете тотален поглед на вашата околина додека возите, помагајќи да го задржите вашето семејство безбедно на патот. При гледање на задната камера, екранот исто така ќе прикаже мерење како графички за корисно растојание за проценка. Sumas Media Car Rearview System, SMC-Combo Dual-Exe Sumas Media Car Rearview System. SMC-Combo Dual-Ex.

Детални спецификации