.

Градската Полиција Мобилни Полицијата Единица Зграда Во Собата

Градската Полиција Мобилни Полицијата Единица Зграда Во Собата

DEN 735.68

Од стока
Во магацинот

Сетот За Мобилни Полициски Единици ЛЕГО Сити содржи двајца полицајци и една измамничка мини фигури со избрани додатоци. Додатоците вклучуваат фенерче, шипка, пари белешка, токи-токи, три чаши за кафе, лаптоп и два сообраќајни блокови. ОВА лего градежен сет има и мобилен полициски камион со контролна просторија внатре, три простории за надзор, затворска соба и приколка што се одвојува со потпорни нозе. Исто така, има преграда за складирање на патната бариера, преклопна антена, сателитска антена, скриена мапа на градот и машина за кафе. Вашето дете може да ги стави сите парчиња на место, а потоа да го брка и фати дупката, да го стави во затвор и да се погрижи да не се извлече. Вкупно 375 забавни парчиња го прават ОВА лего градската зграда постави посебен додаток на речиси секоја лего колекција. Тоа е соодветно за деца на возраст од 5 и постари. Лего Градска Полиција Комплет За Градење Единици За Мобилна Полиција : ОВА лего градскиот комплет содржи 375 парчиња. Вклучува три мини фигури : двајца полицајци и измамник. Се одликува со мобилна полициска единица со контролна соба, три екрани за надзор, затвор, приколка што се одвојува со потпорни нозе, преграда за складирање на патната бариера, преклопна антена и сателитска антена и скриена мапа на градот и машина за кафе. ОВА лего полицискиот комплет за градење доаѓа и со додатоци кои вклучуваат топка и синџир, лисици, фенерче, шипка, белешка за пари, токи-токи, чаши за кафе, лаптоп и блокови на сообраќајни патишта.

Детални спецификации