.

Dorman Oe Решенија 904-Icp Сензор Одговара изберете: 1999 - FORD F350, 1999 - FORD F250

Dorman Oe Решенија 904-Icp Сензор Одговара изберете: 1999 - FORD F350, 1999 - FORD F250

DEN 0.33

Од стока
Во магацинот

Дизел мотор во мирување грубо, погрешно пукање или застој? Овој сензор за притисок за контрола на инјекторот за замена одговара на вклопувањето и функцијата на оригиналниот сензор за опрема за да се осигура дека контролниот модул добива точни информации за непречено работење. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Директна замена-овој сензор за контрола на притисокот на дизел инјекторот (ИПЦ) одговара на вклопувањето, функцијата и перформансите на оригиналниот сензор за опрема. Сигурна конструкција - овој ipc сензор е изграден од квалитетни компоненти за да испорача точен сигнал до ECM. Лесна инсталација - овој сензор има електричен конектор во фабрички стил. Тестиран квалитет - овој дел претрпе пробно и материјално тестирање за да обезбеди квалитетно вклопување и долг работен век. Обезбедете вклопување-за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете ја вашата година, направете, моделот и конфигурацијата во алатката за монтирање на оваа страница. Години на моделот на возилото овој дел одговара : Форд Е-350 Клуб Вагон : 2003 Форд Е-350 Еконолин Клуб Вагон : 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 Форд Е-350 Еконолин : 1997, 1998 Форд Е-350 Супер Должност : 1999, 2000, 2001, 2002, 2003форд Е-450 Еконолин Супер Должност Одземени : 2000, 2001, 2002 Форд Е-450 Еконолин Супер Должност : 1999, 2000, 2001, 2002 Форд Е-450 Супер Должност Одземена Шасија : 2003 Форд Е-450 Супер Должност : 2003 форд е-550 еконолин супер должност : 2002форд Е-550 Супер Должност : 2003 Форд Еконолин Супер Должност : 1997, 1998, 1999 Форд Екскурзија : 2000, 2001, 2002, 2003 Форд Ф Супер Должност : 1997 Форд Ф-250 Хд : 1997 форд Ф-250 супер должност : 1999, 2000, 2001, 2002, 2003форд Ф-350 Супер Должност : 1999, 2000, 2001, 2002, 2003 Форд Ф-350 : 1997 Форд Ф-450 Супер Должност : 1999, 2000, 2001, 2002, 2003 Форд Ф-550 Супер Должност : 1999, 2000, 2001, 2002, 2003 Форд Ф59 : 1997 форд Ф650 : 2000, 2001, 2002, 2003форд Ф750 : 2000, 2001, 2003 ИЦ Корпорација 3800 : 2003 ИЦ Корпорација СЕ Комерцијални : 2003, 2004 Иц Корпорација Се Училиште Автобус : 2003, 2004 ИЦ КОРПОРАЦИЈА ПОВТОРНО Комерцијални : 2003, 2004 Иц корпорација повторно училиште автобус : 2003, 2004 исто така, одговара на повеќе возила Кои Не Се Наведени Овде.

Детални спецификации