.

Спојката Цилиндар-Компатибилен со-Тојота Челица 1984

Спојката Цилиндар-Компатибилен со-Тојота Челица 1984

DEN 1.67

Од стока
Во магацинот

Цилиндар на спојката - Компатибилен со 1978 - 1985 Тојота Целиканоте : Центрични Премиум Цилиндри На Спојката Компатибилни со или Одговара : Забелешка : 22р; 22р Мотор - 1983 Тојота Челица 2,4 Л 4 Цилинота : - 1981 - 1982 Тојота Челица 2.4 Л 4 цил - 1979 - 1980 Тојота Челица 2.2 Л 4 Цил - 1978 ТОЈОТА Целикафитс ГОДИНИ : 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 Преглед Опис На Производот За Да Се Обезбеди Соодветно Вклопување. 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985. Спојката Роб Цилиндар.

Детални спецификации