.

Форни Леќа Замена Не-Стврднат Стакло, - Од, Јасно

Форни Леќа Замена Не-Стврднат Стакло, - Од, Јасно

DEN 3.33

Од стока
Во магацинот

Форни 57056 замена 5 1/4 инчен х 4 1/4 инчен проѕирно стакло нестврдена покривна леќа за заварување шлемови. Висококвалитетниот материјал нуди супериорна заштита од прашина, прскање на заварување и удар. Одговара на повеќето шлемови за името на брендот. Форни Индустри е една од најдолгите компании за производство на метални производи во семејна сопственост во Америка. Основан во 1932 година, Форни нуди повеќе од 5.000 производи за пазарите за хардвер, автомобилска индустрија, фарма и ранч и "направи сам". Ако имате метални работни прашања, имаме одговори. Беа посветени на вашиот успех, без оглед на големината на локацијата или потребите. 5 1/4 инчи 133,35 мм х 4 1/2 инчи 114,3 мм Проѕирно Стакло Не Стврднато Заварување Покритие Леќа. Ги исполнува Стандардите ЗА Безбедност НА ANSI Z87.1. Одговара Форни 55647, 55669, 55672, 55673, 55684 и 55686 заварување шлемови. Барањата за гаранција мора да се поднесат во рок од 90 дена од датумот на купување. Потребен е доказ за купување. Оваа гаранција не опфаќа ниту еден производ што бил предмет на злоупотреба, занемарување, небрежност или несреќа, или кој бил користен на кој било начин спротивен на намената.Форни 57056 Замена 5 1/4-Инчен х 4 1/4-Инчен Проѕирно Стакло Не Стврднат Капак Леќа за заварување шлемови. Висококвалитетниот материјал нуди супериорна заштита од прашина, прскање на заварување и удар. Одговара на повеќето шлемови за името на брендот. Форни Индустри е една од најдолгите компании за производство на метални производи во семејна сопственост во Америка. Основан во 1932 година, Форни нуди повеќе од 5.000 производи за пазарите за хардвер, автомобилска индустрија, фарма и ранч и "направи сам". За повеќе информации, посетете . Ако имате метални работни прашања, имаме одговори. Беа посветени на вашиот успех, без оглед на големината на локацијата или потребите. Ве молиме контактирајте го нашиот тим во . 5 1/4-Инчен 133,35 мм х 4 1/2-Инчен 114,3 мм Проѕирно Стакло Не Стврднато Заварување Покритие Леќа. Ги исполнува Стандардите ЗА Безбедност НА ANSI Z87.1. Одговара Форни 55647, 55669, 55672, 55673, 55684 и 55686 заварување шлемови. Барањата за гаранција мора да се поднесат во рок од 90 дена од датумот на купување. Потребен е доказ за купување. Оваа гаранција не опфаќа ниту еден производ што бил предмет на злоупотреба, занемарување, небрежност или несреќа, или кој бил користен на кој било начин спротивен на намената. Замена заварување шлем покрие леќа. Висококвалитетниот материјал нуди супериорна заштита од прашина, прскање на заварување и удар. Одговара на повеќето шлемови за името на брендот користејќи 5 1/4-Инчен х 4 1/2-инчен отвор на прозорецот. Ги исполнува стандардите ЗА безбедност НА ANSI Z87.1.

Детални спецификации