.

Комплет За Компоненти На Ременот За Тајминг на моторот одговара: КРАЈСЛЕР ЛХС, КРАЈСЛЕР ЊУЈОРКЕР

Комплет За Компоненти На Ременот За Тајминг на моторот одговара: КРАЈСЛЕР ЛХС, КРАЈСЛЕР ЊУЈОРКЕР

DEN 2159.84

Од стока
Во магацинот

Зошто да ризикувате? Со Gates TCKs, можете да избегнете гаранции и враќање со замена на сите критични компоненти на системот во исто време.Популарни комплети за практично секој Увоз управуван од тајмингот и Домашна апликацијаповеќето комплети вклучуваат Оригинална Опрема (ОЕ) Затегнувачи и Безделници.Вкупно решение за секоја апликација - вклучува Ремени, безделници, затегнувачи и поддршка на хардвер со детални инструкции за инсталација.Голема погодност. Леснотија на дел извори. Намалени чешли на клиентите.Побарајте Ја вистинската налепница За КОМПОНЕНТА ОЕ на кутијата што гарантира дека затегнувачите и безделниците вклучени во комплетот се она што првично дојде на возилото.Гејтс Quese Управувано Од Можноста Моторот Тајмингот Појас Компонента Комплет.

Детални спецификации