.

Перко 1074dp2wht LED Комунално Светло СО Предвремен Преден Капак за 1,75 Дијаметар Дупка-Бел Полимер

Перко 1074dp2wht LED Комунално Светло СО Предвремен Преден Капак за 1,75 Дијаметар Дупка-Бел Полимер

DEN 0.67

Од стока
Во магацинот

ПРЕДВОДЕНА комунална светлина на перко со прицврстување на предниот капак. Спецификациите вклучуваат прицврстување на предниот капак прикрива завртки за монтирање, дифузна леќа, монтирање на рамна, поврзување на пигтаил и ЛЕР 12 V. Лесна инсталација. Дифузна леќа. 12 Волти Л. Е. Д. Инсталира во дупка со дијаметар од 1-3/4 инчи. Испорачани со 7" жица води. Црна или бела обликувана пластика со прицврстување на капаци.

Детални спецификации