.

Гејтс Машки ЏИК Одблесокот На Женски Џик Одблесокот Вртливата На Машки Џик Одблесокот-Маичка

Гејтс Машки ЏИК Одблесокот На Женски Џик Одблесокот Вртливата На Машки Џик Одблесокот-Маичка

DEN 910.40

Од стока
Во магацинот

Гејтс САЕ ДО САЕ адаптер линија нуди целосна покриеност со големини од 1/8 во. до 2 во. во најпопуларните конфигурации на темата. Фалсификуван дизајн за сигурност и долг живот. За употреба до SAE 100r2 работни притисоци, освен ако не е поинаку наведено. Решавач на проблеми кога е потребно стилови на навој за спојување можеби не се достапни. Вклучени се капачиња и приклучоци. 4МЈ-4ФЈХ-4МЈ.

Детални спецификации