.

Конфтел Жичен Микрофон

Конфтел Жичен Микрофон

DEN 3.00

Од стока
Во магацинот

Конфтел Жичен Микрофон, Десктоп Конфтел Жичен Микрофон Спакувана Количина : 2. Спакувана Количина : 2. Технологија За Поврзување : Жичен. Тип На Микрофон : Десктоп. Технологија За Поврзување : Жичен. Тип На Микрофон : Десктоп.

Детални спецификации