.

Нулом Џенис Преодна Област Килим, 6 '7 9, Црвено

Нулом Џенис Преодна Област Килим, 6 '7 9, Црвено

DEN 3.00

Од стока
Во магацинот

Во нулум, ние веруваме дека подните облоги и уметноста не треба меѓусебно да се исклучуваат. Основана со желба да ги прекрши правилата на она што се очекува од тепих во областа, нулум е создаден за да ја пополни празнината помеѓу брилијантен дизајн и достапност. Во нулум, ние веруваме дека подните облоги и уметноста не треба меѓусебно да се исклучуваат. Основана со желба да ги прекрши правилата на она што се очекува од тепих во областа, нулум е создаден за да ја пополни празнината помеѓу брилијантен дизајн и достапност.

Детални спецификации