.

Сулки Сливер Металик Нишка, Јдс

Сулки Сливер Металик Нишка, Јдс

DEN 0.67

Од стока
Во магацинот

Мрзлив Метален Конец 250ид-Разнобоен Темно Мрзлив Метален Конец, 250 јд : оваа нишка е метален полиестерски филм сличен на лента, кој содржи алуминиум за да го направи брилијантно рефлективен и одличен е за машини за шиење, сергери и рачна работа. Најдобро функционира на вертикална игла за калем и игла 80/85 14 (вез или врвно шиење). Овој пакет содржи една калем од 250 yd. Достапно во широк спектар на бои; секој се продава одделно. Увезени.

Детални спецификации