.

Бригс И Стратон Погонско Тркало

Бригс И Стратон Погонско Тркало

DEN 2.00

Од стока
Во магацинот

Нема замени кога станува збор за одржување на здрава опрема за надворешна енергија на моторот. Оригиналните делови на Бригс и Стратон се специјално дизајнирани за точни стандарди ЗА ОЕМ, произведени и тестирани за да помогнат во испораката на оптимални перформанси на моторите Бригс И Стратон. Со вистински делови ЗА ОЕМ Бригс И Стратон, можете да помогнете во продолжување на животниот век и перформансите на вашата опрема за надворешна енергија. Вистински Бригс И Стратон Замена Погонско Тркало (8 "х 2"). Одговара На Различни Модели На Бригс И Стратон. Оем Замена Дел.

Детални спецификации