.

Стри АМД Радеон Р Графичка Картичка, ГБ ГДДР5

Стри АМД Радеон Р Графичка Картичка, ГБ ГДДР5

DEN 5904.00

Од стока
Во магацинот

1050 MHz мотор часовник за подобри перформанси и извонредни игри искуство., Directcu II со 0db fan технологија ви овозможува да уживате во лесни игри во целосна тишина и хардкор игри 30% поладно со 3x-потивки перформанси., Моќноста Од Супер Легура ги зголемува перформансите со намалување на загубата на енергија, подобрување на издржливоста и постигнување поладна работа., Gpu Tweak II со Xsplit Gamecaster обезбедува интуитивно дотерување на перформансите и ви овозможува веднаш да ја проследувате вашата игра. Strix AMD Radeon R7 370 Графичка Картичка, 2 GB GDDR5 најсовремена AMD Radeon R7 370 ви овозможува да доживеете видео игри со реализам. Со Open GL 4.4 API, доживејте оптимални перформанси на Nvidia GPUs. Со зголемена приспособливост, PCI Express 3.0 обезбедува голема брзина на пренос на податоци. Со gddr5 мемориска технологија добие ефикасна стапка на пренос на податоци и подобрени перформанси на компјутерот. Фактор на форма На Картичка за ваша погодност и едноставност на користење. Доаѓа во висина од 1,6 инчи за подобро потпирање и зголемена ефикасност. Доаѓа во ширина од 4,9 инчи за максимална продуктивност и лесно носење. 2 GB GDDR5 меморија на одборот за чување на релевантни податоци и помош игри детали. Тип На ладилник на вентилаторот за сигурно и долгорочно ладење за да се обезбеди максимална продуктивност.

Детални спецификации