.

Четири Сезони-Компресор Ц Со Спојка

Четири Сезони-Компресор Ц Со Спојка

DEN 6399.84

Од стока
Во магацинот

Компресор за климатизација Со Спојка За Четири Сезони. Број На Жлебови : 7. Компатибилен Со R134a Ладилни Средства. Дијаметар На Спојката : 4.6875". Производите се дизајнирани и тестирани за да обезбедат долгогодишно работење без проблеми. Поддржано од повеќе од 50 години искуство со мобилен а/ц, поправете го еднаш и поправете го правилно Со Четири Сезони. Четири Сезони 158567-Компресор За Климатизација Со Спојка.

Детални спецификации