.

Кодс Трипл цветно платформа за платформа за платформа

Кодс Трипл цветно платформа за платформа за платформа

DEN 344.80

Од стока
Во магацинот

Патика за платформа за фустани или надолу со најмногу перничиња. Sneaker Triple платформата Canvas комбинира лифт и удобност за најдоброто од двата света. Може да ја направи метежот од 9-5 и вонредната работа, добро спарувајќи се со сè, од прилагодена работна облека до основите на атлетизмот, плови фустани до потресен тексас. Кодс Трипл цветни платформа за платформа на платформата.

Детални спецификации