.

Гудјер Уверување Временски Услови Бришач На Шофершајбната-16

Гудјер Уверување Временски Услови Бришач На Шофершајбната-16

DEN 265.12

Од стока
Во магацинот

Гудјер Уверување Временски Услови Е издржлив Хибер бришач кој е дизајниран за супериорни перформанси. Напредниот дизајн На Хибер-Зракот на ова сечило на бришачот е засилен со двослојна челична конструкција, создавајќи супериорно сечило за бришење за сите временски услови. Технологијата за одговор овозможува спојните пружини да ја снабдуваат напнатоста потребна за совршено усогласување со шофершајбната. Премиум гумата со ниско триење на сечилото на овој бришач е тестирана за издржливост за 3.000.000 марамчиња. Универзалниот систем За адаптери За Брзо Вклопување му помага да собере над 95% од возилата во функција. Гудјер Уверување Временски Услови Е премиум бришач на кој можете да му верувате! Технологијата за одговор овозможува спојните пружини да ја снабдуваат напнатоста потребна за совршено усогласување со шофершајбната. Ова сечило на бришачот е тестирано за издржливост за 3.000.000 марамчиња. Профилот на пресек обезбедува својства на отклонување на воздухот во двете насоки на циклусот на бришење за да се намали подигнувањето на ветерот. Универзалниот адаптер систем обезбедува покриеност за над 95% од возилата на пазарот. Дизајниран со глобални компоненти.

Детални спецификации