.

Вистински Оем WR Филтер За Филтер Колектор

Вистински Оем WR Филтер За Филтер Колектор

DEN 2.33

Од стока
Во магацинот

ФИЛТЕР Колекторот WR02 X13684 е вистински ge OEM (Производител На Оригинална Опрема) дел дизајниран и дизајниран според точните спецификации за Фрижидерите. Се препорачува секогаш да се повикувате на упатството за услугата за апарати или да контактирате со производителот на вашиот апарат за да потврдите дека GE WR02 X13684 може да се примени на вашиот апарат. Ге Производителот Дел Број : WR02 X13684. ФИЛТЕР Колекторот WR02 X13684 е вистински ge OEM (Производител На Оригинална Опрема) дел дизајниран и конструиран според точните спецификации. Филтер Колекторот GE WR02 X13684 е за Фрижидери.

Детални спецификации