.

МЕТАЛ МО 18ЕТ 78.3 ЦБ СЈАЈ СИВ ЦЕНТАР СЈАЈ ЦРНА УСНА ТРКАЛО

МЕТАЛ МО 18ЕТ 78.3 ЦБ СЈАЈ СИВ ЦЕНТАР СЈАЈ ЦРНА УСНА ТРКАЛО

DEN 0.33

Од стока
Во магацинот

МОТО МЕТАЛ МО970 20Х9 18ЕТ 78,3 ЦБ СЈАЈ СИВ ЦЕНТАР СЈАЈ ЦРНО УСНА ТРКАЛО МОТО МЕТАЛ МО970 20Х9 18ЕТ 78,3 ЦБ СЈАЈ СИВ ЦЕНТАР СЈАЈ ЦРНО УСНА ТРКАЛО. МОТО МЕТАЛ МО970 20Х9 18ЕТ 78.3 ЦБ СЈАЈ СИВ ЦЕНТАР СЈАЈ ЦРНА УСНА ТРКАЛО. МОТО МЕТАЛ МО970 20Х9 18ЕТ 78.3 ЦБ СЈАЈ СИВ ЦЕНТАР СЈАЈ ЦРНА УСНА ТРКАЛО. МОТО МЕТАЛ МО970 20Х9 18ЕТ 78.3 ЦБ СЈАЈ СИВ ЦЕНТАР СЈАЈ ЦРНА УСНА ТРКАЛО.

Детални спецификации