.

Г-ДИН Заптивка 7409G Заптивка За Заглавие НА Издувните ГАСОВИ

Г-ДИН Заптивка 7409G Заптивка За Заглавие НА Издувните ГАСОВИ

DEN 0.67

Од стока
Во магацинот

Г-Дин Заптивка, Слоевит Алуминиумски Материјал, Тркалезни Пристаништа, 2.15". Еднократно заглавие или издувен колектор заптивка во собата. Заглавие за повеќекратна употреба, издувен колектор и заптивки за прирабница на колекторот. Произведени од "мртви меки" алуминиумски слоеви -.125" дебели. Во согласност со и запечатува неправилности на површината (искривување. Нема да се намали влоши или издувам. Лесно се усогласува со неправилностите на површината (искривени прирабници) Облоги до .060 создава цврста заптивка отпорна на истекување. Компресира до 0,60" за да се создаде цврста заптивка отпорна на истекување. Нема да се намали, влоши или издува - елиминирање на протекување на заптивка. За улица со високи перформанси, влечење трка и употреба на овална патека. Еднократно заглавие или издувен колектор заптивка во собата. Заглавие за повеќекратна употреба, издувен колектор и заптивки за прирабница на колекторот. Произведени од "мртви меки" алуминиумски слоеви -.125" дебели. Во согласност со и запечатува неправилности на површината (искривување. Нема да се намали влоши или издувам. Лесно се усогласува со неправилностите на површината (искривени прирабници). Компресира до .060 создава цврста заптивка отпорна на истекување. Нема да се намали, влоши или издува - елиминирање на протекување на заптивка. За улица со високи перформанси, влечење трка и употреба на овална патека. Одговара Изберете : 1970 ШЕВРОЛЕТ МАЛИБУ 8 ЦИЛ Л 1970 ШЕВРОЛЕТ НОВА 8 ЦИЛ Л 1973-1986 ШЕВРОЛЕТ Ц30 8 Цил 7.4 Л 1987-1988 ШЕВРОЛЕТ Р30 8 Цил 7.4 Л 1973-1990 ШЕВРОЛЕТ П30 8 Цил 7.4 Л 1989 ШЕВРОЛЕТ Р3500 8 цил 7,4 л 1986 ШЕВРОЛЕТ Д30 8 ЦИЛ 7,4 Л 1989 шевролет В3500 8 ЦИЛ 7,4 Л 1980-1985 Шевролет К30 8 ЦИЛ 7,4 Л 1966-1967 Шевролет ИМПАЛА 8 ЦИЛ Л 1972 Шевролет Малибу 8 ЦИЛ 6,6 Л 1987-1988 шевролет в30 8 ЦИЛ 7.4 Л 1973-1986 ГМЦ Ц3500 8 ЦИЛ 7.4 Л 1973-1986 ШЕВРОЛЕТ Ц20 8 ЦИЛ 7.4 Л 1976-1977,1980 Шевролет Блејзер 8 ЦИЛ 7.4 Л 1972 ШЕВРОЛЕТ Монте Карло 8 ЦИЛ 6.6 Л 1972-1974 ШЕВРОЛЕТ Корвета 8 ЦИЛ 7.4 Л 1987-1989 Гмц Р35 КОНВЕНЦИОНАЛНИ 8 ЦИЛ 7.4 Л 1973-1976,1978-1979 ШЕВРОЛЕТ Ц10 8 Цил 7.4 Л 1981-1986 ГМЦ К3500 8 Цил 7.4 Л 1973-1975,1981,1983-1985,1987-1990 ГМЦ ВРЕДНОСТ ВАН 8 ЦИЛ 7.4 л 1987-1989 ГМЦ В35 КОНВЕНЦИОНАЛНИ 8 Цил 7.4 Л 1973-1986 ГМЦ Ц2500 8 Цил 7.4 Л 1972 ШЕВРОЛЕТ ИМПАЛА 8 ЦИЛ 6.6 Л 1973-1976 ШЕВРОЛЕТ КАПРИС 8 Цил 7,4 литри и повеќе - додадете ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО Во НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ За Да Проверите.

Детални спецификации