.

Роберт Симонс Бела Самур Акварел Четка, Долга Рачка, Светла, 6

Роберт Симонс Бела Самур Акварел Четка, Долга Рачка, Светла, 6

DEN 2.67

Од стока
Во магацинот

Буџетска четка со високи перформанси која е споредлива со традиционалниот црвен самур! Оваа четка од бел самур ја содржи основната пружина, флексибилната точка и остриот работен раб на традиционалните четки за коса од црвена самур - но има и повеќе боја, полесно чисти, трае подолго и е значително пониска цена од црвениот самур. Прекрасна четка за акварел за искусни акварелисти и креативци од сите нивоа. Метална кафеава рачка. Стилски златен врв. Исто така добар за употреба со акрилни и маслени бои.

Детални спецификации