.

Книга за поли со композиција на пенкало + опрема, широко распространето, чаршафи, виолетова

Книга за поли со композиција на пенкало + опрема, широко распространето, чаршафи, виолетова

DEN 52.48

Од стока
Во магацинот

Книгите за поли со композиции Пен + Gear се забавно место за да се намалат списоците, белешките или домашните задачи. Оваа книга со композиции има трајни предни и задни капаци и е доволно флексибилна за да лежи рамно кога пишува. Мерење на 7,5 инчи за 9,75 инчи, оваа книга лесно може да се вклопи во ранецот, торбата со лаптоп или торбата за тота. Плус, трајно врзаните страници ги одржуваат вашите белешки безбедни и помагаат да ги заштитите страниците од солзи и истури. Книгата за композиции има 80 страници со широко распространетост за да се пополнат со тајни, белешки за состаноци, па дури и списоци за купување. Спарен со омилените пенкала за мастило за гел за пенкало + опрема, ќе бидете подготвени да забележите во моментот кога ќе забележите. Книгите за поли со композиции Пен + Gear се совршени тетратки за сите намени. Книга за поли со композиција на пенкало + Gear, широко распространета, 80 листови, виолетова : издржлив капак. 80 страници. Широко владееше. Мерки : 7,5 "x 9,75". Користете дома, училиште или работа. Пар со други најважни работи за канцеларии за пенкало + како случаи со моливи, врзива, планери, нагласувачи и многу повеќе.

Детални спецификации