.

Интермотор КОМЕТАЛ Автоматски Менувач Излез Вратило Брзина Сензор

Интермотор КОМЕТАЛ Автоматски Менувач Излез Вратило Брзина Сензор

DEN 1631.84

Од стока
Во магацинот

Интермотор е комплетна линија за увоз на управување со моторот која вклучува палење и електрични релеи, прекинувачи и сензори со концентрација на категории со висока технологија, како што се компјутеризирани контроли на моторот, вбризгување гориво и контроли на емисиите со покриеност за секој број на дел со табличка со увоз. Интермоторните делови се незаменливи за квалитет, оригинално вклопување, форма, функција и покриеност, обезбедувајќи вистински увозен дел во секоја кутија. Интермотор е лидер за увоз по дизајн. Интермотор SC570 Автоматски Менувач Излез Вратило Брзина Сензор.

Детални спецификации