.

УЧИДА ДЕКОКОЛОР ПРЕМИУМ МЕТАЛИК БОЈА МАРКЕР ЛИФТИНГ БАКАР

УЧИДА ДЕКОКОЛОР ПРЕМИУМ МЕТАЛИК БОЈА МАРКЕР ЛИФТИНГ БАКАР

DEN 319.84

Од стока
Во магацинот

Марви Учида Декоколор Премиум Металик Бакар Лист Врвот Боја Маркер Е Масло База Боја Маркер со високо ниво на метален пигмент. Работи одлично На Стакло, Метал, Порцелан, Камен, Хартија, Дрво и Повеќето пластика. Тоа е одличен Маркер со повеќе површини. Тој е издржлив и одличен за внатрешна или наша употреба. Исто така одлично за Премиум Метална Боја За Лиснување Бакар, Врв на Лист, Трајно, Високо Ниво На Светлина Од Метален Пигмент Брзо, Непроѕирно, Внатрешно/Надворешно Со Повеќе Површини.

Детални спецификации