.

Бекарнли 037 - Заптивка На Издувниот Колектор

Бекарнли 037 - Заптивка На Издувниот Колектор

DEN 3.00

Од стока
Во магацинот

Делови од Бек/Арнли ги исполнуваат странските спецификации ЗА ОЕ на таблички ЗА форма, вклопување и функција. Нашите специјалисти за производи работат со мрежа на глобални партнери за извори за да можете да го инсталирате вистинскиот дел со доверба. Натпревари ОЕ форма, одговара и функција. Изработени од премиум материјали. Квалитетна конструкција за издржливост. Спакувани во проѕирна пластика за лесна видливост и идентификација на сите компоненти. Специфична апликација за ова возило.

Детални спецификации