.

13FT C СЕРИЈА ПОЛУ-КАСЕТА РАЧНО СТИГНАЛЕ ТЕНДИ 10FT ПРОЕКТ

13FT C СЕРИЈА ПОЛУ-КАСЕТА РАЧНО СТИГНАЛЕ ТЕНДИ 10FT ПРОЕКТ

DEN 4319.84

Од стока
Во магацинот

Забавувајте ги вашите гости на вашиот двор удобно со овој удобен Прирачник За Полу-Касети Од Серијата 13 'Ц, Кој Може Да се Повлече Тенди 10' Проект. Има неутрален тон што ќе го надополни вашиот надворешен простор во класичен стил. Оваа тенда за двор што се повлекува има рачна работа за да можете лесно да ја поместите. Има голема големина за сместување на вашиот простор по желба. Материјалот отпорен на корозија значи дека е издржлив и долготраен. Оваа тенда е направена со лесен чекор за прилагодување на теренот во еден чекор кога е потребно. Декоративниот, искривен настрешница додава допир на стил во надворешноста на вашиот дом. Оваа тенда ќе ви понуди заштита од сонце и дожд. 13 'Ц Серија Полу-Касета Рачно Стигнале Тенди 10' Проект : Направени со 100% раствор обоена акрилна ткаенина. Надворешните тенди што се повлекуваат имаат рачно работење. Конструиран со лесен чекор за прилагодување на теренот во 1 чекор. Отпорен на корозија.

Детални спецификации