.

Вокер 235- Сензорот за позиција на коленестото вратило на моторот се вклопува Изберете: 1996- BMW Z3, ​​BMW M

Вокер 235- Сензорот за позиција на коленестото вратило на моторот се вклопува Изберете: 1996- BMW Z3, ​​BMW M

DEN 335.20

Од стока
Во магацинот

Сензорот за позиција на коленестото вратило на моторот Вокер Производи изгради репутација во автомобилската индустрија за квалитет и занаетчиство. Ние произведуваме сензор за позиција на коленестото вратило на моторот за буквално секој автомобил на патот денес. Сензорот за позиција на коленестото вратило на моторот Вокер Производи се достапни за употреба на патишта и надвор од употреба и се дизајнирани за сите временски услови. Вокер 235-1459 Сензор за позиција на моторот на моторот на моторот се вклопува : 1996-1997 BMW Z3 4 CYL 1,9 L 1998 BMW M 4 CYL 1,9 L 1996-1999 BMW 318 4 CYL 1,9 L и повеќе-Додадете го вашето возило на нашето вклопување додаток за да проверите.

Детални спецификации