.

Ekena Millwork 54 W 20-3 8 H 2-3 4 P врв на капачето мазно архитектонско одделение ПВЦ комбинација педимент

Ekena Millwork 54 W 20-3 8 H 2-3 4 P врв на капачето мазно архитектонско одделение ПВЦ комбинација педимент

DEN 1.67

Од стока
Во магацинот

Додавањето на ПВЦ педимент во дом веднаш додава длабочина, карактер и клучна архитектонска карактеристика. Педиментите не само што додаваат декоративен елемент; Тие се инсталирани со леснотија и сигурно се трајни додатоци. Историски точни, неколку автентични дизајни се достапни во многу големини, за да бидете сигурни дека ќе најдете совршен натпревар за вашиот проект. Димензии : 54 "ширина на дното, 1" дното на проекцијата, 57-1/2 "целокупна ширина 6" висина на прекршоци. ПВЦ нуди издржлив внатрешен или надворешен производ. Автентични историски дизајни, достапни во многу големини. Траен производ, ПВЦ не изгние, искриви или мувла. Веднаш трансформирајте ја вратата или прозорецот со додавање на украсни педименти. Рачно изработено и собрано, нашите бели ПВЦ производи пристигнуваат подготвени за премиер и сликање.

Детални спецификации