.

Мотор Монтирање, Ое Замена

Мотор Монтирање, Ое Замена

DEN 1.33

Од стока
Во магацинот

Одговара на следниве возила : Lexus GX4702003 База 4.7 L Напред, Лево или Десно, 4 WD2004 База 4.7 L Пред Лево или Десно, 4 WD2005 База 4.7 L Пред Лево или Десно, 4 WD2006 База 4.7 L Напред, Лево или Десно, 4 WD2007 База 4.7 L Напред, Лево или Десно, 4 WD2008 База 4.7 L Напред, Лево или Десно, 4 WD2009 База 4.7 L Напред, Лево или Десно, 4 WDToyota 4 Runner2003 Ограничен 4.7 L Напред, Лево или Десно, 4 WD2003 Ограничен 4.7 L Напред, Лево или Десно, RWD2003 Спорт 4.7 L Напред, Лево или Десно, 4 WD2003 Спорт 4.7 L Напред, Лево или Десно, RWD2003 SR5 4.7 L Напред, Лево или Десно, 4 WD2003 SR5 4.7 L Напред, Лево или Десно, RWD2004 Ограничен 4.7 L Пред Лево или Десно, 4 WD2004 Ограничен 4.7 L Пред Лево или Десно, RWD2004 Ограничен 4.7 L Напред, Лево или Десно, 4 WD2004 Ограничен 4.7 L Напред, Лево или Десно, RWD2004 Спорт 4.7 L Напред, Лево или Десно, 4 WD2004 Спорт 4.7 L Напред, Лево или Десно, RWD2004 SR5 4.7 L Пред Лево или Десно, 4 WD2004 SR5 4.7 L Пред Лево или Десно, RWD2004 SR5 4.7 L Напред, Лево или Десно, 4 WD2004 SR5 4.7 L Напред, Лево или Десно, RWD2005 Ограничен 4.7 L Напред, Лево или Десно, 4 WD2005 Ограничен 4.7 L Напред, Лево или Десно, RWD2005 Спорт 4.7 L Напред, Лево или Десно, 4 WD2005 Спорт 4.7 L Напред, Лево или Десно, RWD2005 SR5 4.7 L Напред, Лево или Десно, 4 WD2005 SR5 4.7 L Напред, Лево или Десно, RWD2006 Ограничен 4.7 L Пред Лево или Десно, 4 WD2006 Ограничен 4.7 L Пред Лево или Десно, RWD2006 Спорт 4.7 L Пред Лево или Десно, 4 WD2006 Спорт 4.7 L Пред Лево или Десно, RWD2006 SR5 4.7 L Пред Лево или Десно, 4 WD2006 SR5 4.7 L Пред Лево или Десно, RWD2007 Ограничен 4.7 L Напред, Лево или Десно, 4 WD2007 Ограничен 4.7 L Напред, Лево или Десно, RWD2007 Спорт 4.7 L Напред, Лево или Десно, 4 WD2007 Спорт 4.7 L Напред, Лево или Десно, RWD2007 SR5 4.7 L Пред се, Лево или Десно, 4 WD2007 SR5 4.7 L Напред, Лево или Десно, RWD2008 Ограничен 4.7 L Пред Лево или Десно, 4 WD2008 Ограничен 4.7 L Пред Лево или Десно, RWD2008 Спорт 4.7 L Пред Лево или Десно, 4 WD2008 Спорт 4.7 L Пред Лево или Десно, RWD2008 SR5 4.7 L Пред Лево или Десно, 4 WD2008 SR5 4.7 L Пред Лево или Десно, RWD2009 Ограничен 4.7 L Напред, Лево или Десно, 4 WD2009 Ограничен 4.7 L Напред, Лево или Десно, RWD2009 Спорт 4.7 L Напред, Лево или Десно, 4 WD2009 Спорт 4.7 L Напред, Лево или Десно, RWD2009 SR5 4.7 L Напред, Лево или Десно, 4 WD2009 SR5 4.7 L Напред, Лево или Десно, RWDDEA OE ЗАМЕНА МОТОРНИ MOUNTSDEA е OE замена моторни месеци се произведени во ISO-сертификат за објект, осигурувањето домашни и увоз на возило сопственици на диференцијални планината која ги исполнува високите стандарди за квалитет и обезбедува трајност, цврсти fitment и оптимална функционалност. Основана во 1981 ГОДИНА, ДЕА е производител на автомобилски резервни пазари специјализиран за монтирање на моторот, менувачот и вртежниот момент.Подложени на строго теренско тестирање за конзистентни перформанси опфаќа бројни увозни и домашни марки на возила и модели на тестови за квалитет направени со користење на сопствените строги стандарди за квалитет на брендот лесно инсталирани во високотехнолошкиот ISO 16949 на ДЕА-сертифициран производствен капацитет Погоден : Директно Вклопување. Препорачана Употреба : Ое Замена.

Детални спецификации