.

Фистер LG897GL1C Сакстон 1-Рачка Туш Само Трим Во Полиран Хром

Фистер LG897GL1C Сакстон 1-Рачка Туш Само Трим Во Полиран Хром

DEN 1.67

Од стока
Во магацинот

Pfister LG897 GL1 C Сакстон 1-Рачка Туш Само Трим Во Полиран Chromefuetures : Ги Исполнува ada/ANSI A117.1 барања, обезбедување пристапност до сите инвалиди телото на вентилот што се продава одделно Ги Исполнува ИЛИ ги надминува Стандардите НА Epa Water Sense, што ја намалува потрошувачката на вода за 30% и им помага на просечните домаќинства да заштедат до 200 долари во нивната годишна сметка за вода заживувачкото и пулсирачкото опкружување применува директен притисок ЗА да помогнете во ублажување НА НАПНАТОСТА ЦЕЛОСНОТО ПОСТАВУВАЊЕ ОБЕЗБЕДУВА ПОГОЛЕМА ПОКРИЕНОСТ Па Дури И Проток За Релаксирачко Искуство Со Туширање избалансираната Комбинација На Целосна Поставка И Масажа Обезбедува НЕЖНО, РЕЛАКСИРАЧКО Искуство Спецификации : гаранција на производителот : засекогаш гаранција . Инсталација : 2-Дупка . Заврши : Полиран Хром.

Детални спецификации