.

Робел Мрежа Круг Зимски Базен Покритие

Робел Мрежа Круг Зимски Базен Покритие

DEN 2.33

Од стока
Во магацинот

Мрежестиот капак За базен Дура-Чувар е дополнителна тешка зимска обвивка. Мрежестите капаци за базени овозможуваат водата да помине низ нивниот материјал. Оваа зимска покривка е наменета да се користи за време на вонсезоната. Ве молиме нарачајте според големината на базенот, бидејќи преклопувањето ја надминува наведената големина на базенот. Овој капак вклучува преклопување од три метри. Ако имате многу голема горна шина, размислете за поголема големина на базенот. Вклучува дополнителна тешка обврзувачка околу периметарот на капакот што спречува абење, помага да се задржат громовите на место и го зголемува животниот век на оваа обвивка. Две шипки се поставуваат на центарот на секои четири стапки, со овие шипки, треба да го користите вклучениот крик и кабелот за сите временски услови за да го прицврстите капакот на базенот. За дополнително прицврстување, се предлагаат клипови за покривање и обвивка за покривање (и двете се продаваат одделно) за затворање на базенот. Не се препорачува друг метод на инсталација. Капакот треба да биде во можност удобно да лебди на водата во базенот без прекумерен стрес. Вклучува 10 годишна гаранција. Дозволува водата да помине низ вашиот базен додека чувате нечистотија и остатоци.3 преклопување на стапалата (Вклучува 3 стапки дополнителен материјал) Вклучува крик и кабел за да се обезбеди капак. 10 годишна гаранција. Купување по големина на базен.

Детални спецификации