.

Брустер Фели Сини Лист Патека Позадина

Брустер Фели Сини Лист Патека Позадина

DEN 521.60

Од стока
Во магацинот

Испреплетените лисја благодатно лебдат на врвот на шик текстура позадина за ѕидна хартија што може да премине од елегантна во културна. Претходно залепен цврст лист винил материјал; 10.3-во повторување, директно совпаѓање; Чистење и лупење; 20.5-во со 33-стапки долга ролна; Покрива околу 56.4 квадратни метри.

Детални спецификации