.

Индустрии Безбедно-Т-Алармирање Серија Флеш Планината Двојна Р. В. Јаглерод Моноксид И Пропан Аларм

Индустрии Безбедно-Т-Алармирање Серија Флеш Планината Двојна Р. В. Јаглерод Моноксид И Пропан Аларм

DEN 1910.88

Од стока
Во магацинот

Го заменува вашиот пропан и КО аларми кои се постари од 5 години. Надградби еден 12v Пропан аларми на двојна аларм кој детектира И Пропан Гас и КО. Заменува Сите Безбедно-Т-Алармирање Модел 40-442. Идеален за сите моторни домови, кампери, приколки и петти тркала. Исклучување на копчето тишини аларм додека Р.в. е вентилирана. Сензорот за брзо обновување се ресетира кога е замолчен или повторно го активира алармот доколку останат опасни нивоа. 12v напојување значи дека нема исчезнати или мртви батерии за замена. Ги исполнува барањата НА RVIA/NFPA. Наведени НА УЛ 1484 Р.в. И АДС 6.19-01 Р. в.

Детални спецификации