.

Cuchinaid® 3. Кварт 1 - Парче Истурање Штит

Cuchinaid® 3. Кварт 1 - Парче Истурање Штит

DEN 957.92

Од стока
Во магацинот

Едноделниот штит за истурање се вклопува во вашиот сад за мешање за да ви помогне да додадете состојки без да направите неред. Исто така помага да се спречат лесните состојки како брашното да летаат надвор од садот кога ти?повторно мешање. Штитот за истурање е безбеден за миење садови со врвна решетка. Одговара на моделите KSM3311 и KSM3316. Чиста пластика. Додадете состојки без да направите хаос. Одговара на моделите KSM3311 и KSM3316.

Детални спецификации