.

Пуролатор Напреден Филтер За Воздух Во Кабината Пуролатор ЕДЕН Ц за форд Одговара изберете: 2009 - ФОРД ФУЗИЈА, 2008-ЛИНКОЛН МКЗ

Пуролатор Напреден Филтер За Воздух Во Кабината Пуролатор ЕДЕН Ц за форд Одговара изберете: 2009 - ФОРД ФУЗИЈА, 2008-ЛИНКОЛН

DEN 169.12

Од стока
Во магацинот

Подобрете го квалитетот на воздухот во вашето возило и дишете лесно со Пуролатор Еден Напреден Филтер за Воздух во Кабината. Дизајнирани со напредна технологија за филтрирање, нашите филтри за воздух во кабината се електростатски наполнети со микро-ткаени слоеви на влакна кои можат да отстранат до 99% нечистотија, прашина, саѓи, полен и други алергени кои можат да предизвикаат респираторни проблеми. Со активиран јаглерод, нашите филтри исто така блокираат непријатни мириси, оставајќи го вашето возило да мириса свежо и чисто. Инсталирањето на ФИЛТЕР ЗА воздух ВО ПУРОЛАТОР една кабина, исто така, може да ги подобри перформансите на КЛИМАТИЗАЦИЈАТА и одмрзнувачот, обезбедувајќи ја вашата удобност и безбедност при возење. Нашите филтри за воздух во кабината ги исполнуваат или надминуваат барањата за изведба НА ОЕ и треба да се заменуваат годишно или како што е наведено во упатството за сопственикот на вашето возило. Заштитете го вашето здравје и доживејте подобри услови за возење СО Пуролатор еден Напреден Филтер за Воздух во Кабината денес. 1 ГОДИНА СПОСОБНОСТ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ : Пуролатор еден филтри за воздух во кабината обезбедуваат почисто и освежувачко искуство за патниците до една година. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА : Заменете го вашиот стар филтер за воздух во кабината со ПУРОЛАТОР еден филтер за само неколку минути со ова лесно УПАТСТВО ЗА САМОСТОЈНОСТ. Едноставно отстранете го стариот филтер од преградата за ракавици, инсталирајте го новиот, заменете го капакот и прицврстете го безбедно. ЈАСНИ ЗАГАДУВАЧИ : филтерот за воздух во кабината зафаќа загадувачи во воздухот и инертни алергени, како што се прашина и полен, за кои е познато дека предизвикуваат респираторни проблеми. Со спречување на овие штетни честички да влезат во кабината на вашето возило, нашите филтри обезбедуваат супериорен квалитет на воздухот и помагаат да се заштитите вас и вашите патници од алергии и други здравствени проблеми. ОДГОВАРА : Дел Број : Фитнес : .

Детални спецификации