.

Нов КАПА Сертифициран Стандард Замена Патнички Страна Надворешната Опашка Светло Собрание , Одговара-Тојота Камри

Нов КАПА Сертифициран Стандард Замена Патнички Страна Надворешната Опашка Светло Собрание , Одговара-Тојота Камри

DEN 2521.44

Од стока
Во магацинот

Со Сериозна И Непоколеблива Посветеност Да Им Обезбедиме На Клиентите Широк Спектар На Висококвалитетни Компоненти За Замена, Опрема и Делови за Поправка и Дополнување На Нивните Автомобили, Камиони И Други Возила, Ние Нудиме Нов Сертифициран Стандарден Склоп За Надворешна Опашка На Патничката Страна, Без Пушена Нијанса, Без Целосна ЛЕР, За Нас Изградени Модели НА SE. Тој е Дизајниран Да Го Замени Вашиот Постоечки Склоп На Опашката. Тоа Одговара На Вашата 2018-2020 Тојота Камри. Проверете Дали одговара на Вашето Возило. Гаранција : 5 Години, Ограничена. Каи Нова КАПА Сертифициран Стандард Замена Патнички Страна Надворешна Опашка Светло Собрание, Одговара 2018-2020 Тојота Камри Без Пушена Нијанса, Без Целосна ЛЕР, Сад Изградија Се Модели, Изработени Од Термопластични СТОМАЧНИ МУСКУЛИ . Ги Исполнува Сите Федерални Стандарди За Безбедност На Моторот . Не Е Потребно Дупчење за Инсталација . Нема Потреба Од модификации за инсталација . Замена за директно Вклопување за Вашето Возило . Истата Форма Одговара и Функционира како ОЕ . Гаранција : 5 Години, Ограничена . Проверете Го Големиот Избор На Делови Достапни за Вашето Возило.

Детални спецификации