.

Ханза 3 Син Врен

Ханза 3 Син Врен

DEN 0.33

Од стока
Во магацинот

Она што Ги прави Играчките На Ханза различни од нивните конкуренти е квалитетот и точноста на пин-точката на специфичните карактеристики на животните што се користат во секое производство. Уметниците го создаваат секое животно ханза од портрети на суштеството во неговото природно живеалиште. Повеќето ткаенини се дизајнирани по нарачка и исклучиво произведени според точните спецификации на Ханза. Палтата на животното се прецизно рачно исечени и исечени, никогаш не се печатени со машина. Животните се рачно зашиени внатре кон надвор, што резултира со минимизирање на шевовите. Овој развој на исклучителен метод на внатрешно шиење им овозможува на занаетчиите Од Ханза да создадат ефекти како мускулен тонус. Суптилното боење е рачно насликано или воздушно четкано од специјално обучени занаетчии од Ханза. Целта на ханза е да помогне во едукацијата на децата и возрасните, за природните животи на овие прекрасни суштества. Секое животно доаѓа Со Играчки Кои учат ознака што детално го опишува живеалиштето на животното, начинот на живот, периодот на бременост, грижата за нивните млади и навики во исхраната. Ханза 3" Син Врен : Возраст : 3 години и повеќе. Квалитет и точност на точката на пин на специфични карактеристики на животните. Уметниците го создаваат секое животно ханза од портрети на суштеството во неговото природно живеалиште. Повеќето ткаенини се дизајнирани по нарачка и исклучиво произведени според точните спецификации на Ханза. Палтата на животните се прецизно рачно исечени и исечени, никогаш не се печатени со машина. Рачно зашиени внатре кон надвор, што резултира со минимизирање на шевовите. Исклучителен метод за внатрешно шиење им овозможува на занаетчиите од Ханза да создаваат ефекти како мускулен тонус и карактеристики уникатни за секое суштество. Во просек, потребни се 42 одделни парчиња за да се направи секое животно (некои животни имаат дури 240 различни делови). Суптилното боење на животните е рачно насликано или четкано со воздух од специјално обучени занаетчии од Ханза. Рачно завршена со љубовен детал за да им даде животен изглед, но сепак слатко лице и гушкање што е непогрешливо Ханза. Играчките Што Учат ознака детално го опишуваат живеалиштето на животното, начинот на живот, периодот на бременост, грижата за нивните млади и навики во исхраната.

Детални спецификации