.

Топла Тркала Сити Супер Пресврт Гуми Продавница Плејсет & 1: Скала Играчка Автомобил

Топла Тркала Сити Супер Пресврт Гуми Продавница Плејсет & 1: Скала Играчка Автомобил

DEN 1.67

Од стока
Во магацинот

Децата се справуваат со повеќе пресврти И се врти Во Продавницата За Гуми Со Супер Пресврт Во Градот, Додека го вртат централниот клуч и ги движат своите автомобили низ проѕирните тркала на продавницата. Откако ќе стигнат до врвот, тие се трикуваат по рампата, до нови авантури. Основата на плејсетот се поврзува со други комплети Топли Тркала и може да се користи со дополнителни Парчиња топла Тркала за да можат децата да изградат заостанат и тркачки свет со сопствен дизајн (дополнителни комплети и патека продадени одделно). Вклучен е еден Автомобил Со Топли Тркала, но до четири можат да се извртуваат низ структурата на гумите одеднаш (дополнителни автомобили се продаваат одделно). Реални детали како лифт активиран од дете, дисплеј за гуми што се врти и пумпа за гас ги подобруваат можностите за раскажување приказни. Боите и украсите може да варираат. Кога децата се Топла Тркала Градот Супер Пресврт Гуми Продавница за спин, тие откриваат нови и возбудливи авантури вкоренети Во Традицијата На Топла Тркала. Возете го возилото на лифтот на автомобилот, подигнете го нагоре, а потоа оставете го автомобилот да се лизне во прекрасната проѕирна структура на гумите. Додека децата го вртат клучот во центарот, автомобилот се движи низ гумите до врвот на плејсетот каде што се трка до неограничени авантури. Плејсетот доаѓа со 1 Возило Со Топли Тркала, но до 4 играчки автомобили можат да се тркалаат низ структурата на гумите одеднаш за нон-стоп акција (дополнителни автомобили што се продаваат одделно)!. Топла Тркала автомобили и плејсет ги охрабруваат децата да ги развијат своите креативни вештини за раскажување приказни преку забавна и возбудлива игра со туркање. Комплетот се поврзува со други комплети за неограничени можности!. Плејсетот За Гуми За Гуми Со Топли Тркала е одличен подарок за деца од 4 до 8 години и доаѓа со едно Возило Со Топли Тркала за играње веднаш надвор од кутијата.

Детални спецификации